skip to Main Content

  Laat uw oud ijzer en metaal ophalen


  Oud ijzerhandel Hendrik-Ido-Ambacht en oud ijzer prijs

  Kom uw oud ijzer inleveren vanuit Hendrik-Ido-Ambacht

  Heeft u een bedrijf in regio Hendrik-Ido-Ambacht? Of woont u hier als particulier en bent u op zoek naar een oud ijzerhandel? Bezoek dan Henwo oud ijzer- en metaalhandel in Rotterdam. Bij ons kunt u terecht wanneer u uw oud ijzer, aluminium, lood en koper wilt inleveren. U ontvangt van ons een eerlijke prijs voor het oud ijzer, oud aluminium en de andere metalen die u komt inleveren. Benader ons voor meer informatie over de actuele koper, ijzer of lood prijs. Natuurlijk kunt u ons ook bellen om een afspraak te maken in Hendrik-Ido-Ambacht.

  De metaalhandel voor metaal recycling

  Wenst u uw oude metalen opnieuw een leven te geven middels metaal recycling? Dan zit u bij onze VIHB geregistreerde en NIWO gecertificeerde metaalhandel helemaal goed. Wij verwerken bijvoorbeeld uw oud ijzer, koper rood/geel, zink, lood, messing, aluminium, accu’s, witgoed, kabels van pvc/grond/data of computers en ander afval. Wij komen graag langs op locatie om de oude metalen op te halen. Heel handig wanneer u bijvoorbeeld net een opruiming of verbouwing in Hendrik-Ido-Ambacht heeft gehad.

  Wij geven de juiste prijs voor oud ijzer of aluminium

  Met onze oud ijzerhandel bieden wij een plek waar u terecht kunt met uw metalen van waarde en andere materialen. Wij komen graag uw oud ijzer, lood, koper of andere materialen bij u ophalen. U ontvangt dan direct een mooie prijs voor uw oud aluminium of oud ijzer. Om u een eerlijke prijs te garanderen, hanteren wij de actuele dagprijs van de metalen. Op locatie wordt de prijs van uw oude metalen direct contant aan u uitbetaald. Indien gewenst, kan de betaling ook op factuur via de bank verlopen. Omdat wij graag de kosten voor u besparen, zullen wij op locatie uw oud ijzer inladen in onze vrachtwagen. Wanneer u dit wenst, kan er ook een bak wordt geplaatst in Hendrik-Ido-Ambacht.

  Profiteer van deze voordelen in Hendrik-Ido-Ambacht

  Van welke voordelen profiteert u wanneer u voor onze diensten kiest?

  • Wij zijn een klein bedrijf, maar groot in ons werk
  • Wij doen wat anderen doorgaans alleen beloven
  • Wij werken desgewenst met een contante betaling
  • Wij geven een eerlijke prijs voor koper, ijzer en lood
  • Wij zijn VIHB geregistreerd en NIWO gecertificeerd

  Inmiddels overtuigd? Neem vandaag nog contact op om uw oud ijzer of andere materialen te verkopen in Hendrik-Ido-Ambacht!

  Oud ijzer Hendrik-Ido-Ambacht

  Bel of mail onze oud ijzerhandel vanuit Hendrik-Ido-Ambacht

  Heeft u behoefte aan meer informatie over de oud koper, lood of ijzer prijs die wij hanteren? Of wilt u direct oud ijzer of andere materialen aan ons verkopen? Bel ons dan via 06-22242942 of mail naar info@henwo-afvalinzamel.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk uw oud ijzer of andere materialen ophalen in Hendrik-Ido-Ambacht!

  Back To Top