skip to Main Content
+31 (0)6 22 24 29 42 info@henwo-afvalinzamel.nl Wij hebben geen inleverpunt. Wij halen alleen materiaal op afspraak op.

  Laat uw oud ijzer en metaal ophalen


  Oud lood prijs

  Kom bij uw ons oud lood inleveren

  Wilt u oud lood inleveren? Doe dit dan bij Henwo oud ijzer- en metaalhandel. Wij hanteren de actuele oud lood prijs. In de ruime regio van Rotterdam komen wij oude metalen ophalen bij zowel bedrijven als particulieren. Wat mogen wij voor u betekenen? Schakel ons direct in als u bij ons uw oud lood wilt inleveren.

  Ontdek de actuele oud lood prijs

  Als u oud lood bij onze oud ijzer- en metaalhandel komt inleveren, ontvangt u gegarandeerd de enige echte actuele prijs voor uw lood. Wij zijn namelijk niet voor niets VIHB geregistreerd en NIWO gecertificeerd. De actuele prijs voor oud lood is afhankelijk van onder andere het soort lood, onze huidige economie en vraag-en-aanbod. Heeft u naast lood ook nog andere materialen in te leveren? Zoals bijvoorbeeld ijzer, koper en aluminium? En wilt u ook nog van uw oude accu’s, computers, kabels, witgoed of ander afval af, tegen een eerlijke prijs? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  Betaal een laag bedrag, ontvang een eerlijke prijs

  Bij ons hoeft u niet de hoofdprijs te betalen als u oud lood inlevert. Integendeel, wij houden onze tarieven bewust laag en betalen voor oud lood een eerlijke prijs. Zo bestaat er de mogelijkheid geen gebruik van onze bak te maken. In dat geval laden wij uw lood direct in onze vrachtwagen? Dan hoeven wij dus geen bak mee te nemen en op uw locatie te plaatsen, waardoor u een stuk minder kosten betaalt! De uiteindelijke factuur kan zowel contant als per bank betaald worden.

  Profiteer van de voordelen van onze metaalhandel

  Door onze eerlijke en efficiënte werkwijze, profiteert u van vele voordelen. Wij:

  • Zijn klein in omvang, maar groot in ons werk
  • Doen wat anderen doorgaans alleen beloven
  • Bieden eerlijke prijzen voor ijzer, lood en koper
  • Werken desgewenst met een contante betaling
  • Zijn VIHB geregistreerd en NIWO gecertificeerd

  Kortom, wij zijn graag uw professionele en betrouwbare adres waar u uw oud lood en allerlei andere materialen in kunt inleveren. Uiteraard ontvangt u een eerlijke prijs voor uw lood.

  Oud lood prijs

  Ontvang de actuele prijs voor oud lood

  Bent u benieuwd naar de actuele oud lood prijs? Wilt u uw lood en andere materialen bij een ervaren en vakkundige speler in de metaal recycling inleveren? Kom dan naar onze oud ijzer- en metaalhandel. Bel naar 06-22242942 of stuur een e-mail naar info@henwo-afvalinzamel.nl. Ook als u uw oud lood of andere materialen liever laat ophalen, staan wij voor u klaar tegen een zeer scherpe prijs.

  Back To Top