skip to Main Content
+31 (0)6 22 24 29 42 info@henwo-afvalinzamel.nl Wij hebben geen inleverpunt. Wij halen alleen materiaal op afspraak op.

  Laat uw oud ijzer en metaal ophalen


  Oud ijzerhandel Oud-Beijerland en oud ijzer prijs

  Uw oud ijzer inleveren vanuit Oud-Beijerland

  Zoekt u als particulier of bedrijf een oud ijzerhandel in de omgeving van Oud-Beijerland? Breng dan een bezoek aan Henwo oud ijzer- en metaalhandel in Rotterdam. Dit is de plek waar u oud ijzer, aluminium, lood en koper kunt inleveren. Voor uw oude metalen ontvangt u ook nog een mooie prijs. Kom dus vandaag nog uw oud ijzer, oud aluminium of andere metalen inleveren. Neem contact op voor meer informatie over de actuele koper, ijzer of lood prijs. Of laat ons bij u langskomen in Oud-Beijerland om het metaal op te halen.

  De erkend metaalhandel voor metaal recycling

  Als VIHB geregistreerd en NIWO gecertificeerd metaalbedrijf doen wij aan metaal recycling. Via ons krijgt uw oud ijzer, koper rood/geel, zink, lood, messing, aluminium, accu’s, witgoed, kabels van pvc/grond/data of computers en overig afval dus weer een nieuwe toekomst. Wij komen graag langs op uw locatie om de achtergebleven metalen van waarde op te halen. Ideaal wanneer u net een verbouwing of opruiming heeft gehad in Oud-Beijerland.

  De juiste prijs voor oud ijzer of aluminium

  Alle materialen van waarde zoals oud ijzer, lood of koper kunt u inleveren bij ons. U ontvangt dan direct contant een eerlijke prijs voor het materiaal dat u heeft ingeleverd. Indien u dat wenst, kan de betaling ook op factuur via de bank verlopen. Om u te garanderen van een juiste prijs voor uw oud aluminium of ijzer, hanteren wij de actuele dagprijs van de metalen. Wij willen graag de kosten voor u beperken en daarom zullen wij de oude metalen direct op onze vrachtwagen laden. Heeft u toch behoefte aan een bak in Oud-Beijerland? Dan behoort dit ook tot de mogelijkheden.

  Profiteer nu van onze voordelen in Oud-Beijerland

  U profiteert van de volgende voordelen wanneer u kiest voor onze diensten in Oud-Beijerland:

  • Wij zijn een klein bedrijf, maar groot in ons werk
  • Wij doen wat anderen doorgaans alleen beloven
  • Wij werken desgewenst met een contante betaling
  • Wij geven een eerlijke prijs voor koper, ijzer en lood
  • Wij zijn VIHB geregistreerd en NIWO gecertificeerd

  Besluit dus vandaag nog uw oud ijzer en andere materialen te verkopen aan onze metaalhandel!

  Oud ijzer Oud-Beijerland

  Benader onze metaalhandel vanuit Oud-Beijerland

  Wilt u meer weten over de koper, lood of ijzer prijs die wij hanteren? Of wilt u ons direct uw oud ijzer of andere materialen laten ophalen? Benader ons dan via telefoonnummer 06-22242942 of mail naar info@henwo-afvalinzamel.nl. U krijgt dan van ons een eerlijke prijs voor uw oud ijzer of aluminium in Oud-Beijerland.

  Back To Top