skip to Main Content
+31 (0)6 22 24 29 42 info@henwo-afvalinzamel.nl Wij hebben geen inleverpunt. Wij halen alleen materiaal op afspraak op.

  Laat uw oud ijzer en metaal ophalen


  Oud ijzerhandel Ridderkerk en oud ijzer prijs

  Uw ijzer inleveren vanuit Ridderkerk

  Zoekt u in de omgeving van Ridderkerk een oud ijzerhandel? Dan bent u aan het juiste adres bij Henwo oud ijzer- en metaalhandel. Bij ons kunt u oud ijzer, aluminium, lood en koper inleveren. U ontvangt van ons dan een mooie prijs voor uw oud ijzer, oud aluminium en andere metalen. Wij bieden onze diensten zowel aan particulieren als bedrijven. Wenst u meer informatie over de actuele oud koper, ijzer of lood prijs? Neem dan snel contact op met ons metaalhandel vanuit Ridderkerk.

  De metaalhandel voor al uw afval

  Wij zijn als afvalinzamelaar VIHB geregistreerd en NIWO gecertificeerd. Wanneer wij afval zeggen, bedoelen wij oude metalen. Wij zijn de plek waar u terecht kunt met uw oud ijzer, koper rood/geel, zink, lood, messing, aluminium, accu’s, witgoed, kabels van pvc/grond/data of computers en overig afval. Wij komen graag uw oud ijzer, lood en koper bij u ophalen op locatie. Heeft u net een opruiming of verbouwing achter de rug in Ridderkerk? Wij kunnen het overgebleven afval ook voor u afvoeren.

  Een eerlijke prijs voor oud ijzer of aluminium

  Wij zijn de plek waar u terecht kunt met materialen van waarde en uw afval. Kom het oud ijzer, lood, koper of andere materialen bij ons inleveren en u ontvangt een eerlijke prijs voor het oud ijzer, oud aluminium en andere metalen. Hoe komen wij aan onze oud lood, ijzer, alumnium en koper prijs? Bij onze metaalhandel hanteren wij een eerlijke dagprijs. Zo kunnen wij u garanderen dat u een juiste prijs voor uw oud aluminium of oud ijzer ontvangt. Op locatie kunnen wij de betaling contant voldoen. Tevens kunt u ervoor kiezen om de betaling op factuur via de bank te laten verlopen. Om de kosten voor u te besparen laden wij uw spullen direct op onze vrachtwagen. Wanneer u dat wenst zijn er ook mogelijkheden voor een bak voor het afval in Ridderkerk.

  Onze voordelen op een rij

  Om u in Ridderkerk nog meer duidelijkheid te geven, zetten wij onze voordelen nog eens op een rij:

  • Wij zijn een klein bedrijf, maar groot in ons werk
  • Wij doen wat anderen doorgaans alleen beloven
  • Wij werken desgewenst met een contante betaling
  • Wij geven een eerlijke prijs voor koper, ijzer en lood
  • Wij zijn VIHB geregistreerd en NIWO gecertificeerd

  Neem snel contact met ons op om uw oud ijzer of andere materialen aan ons te verkopen.

  Oud ijzer Ridderkerk voor goede prijs

  Laat uw oud ijzer ophalen in Ridderkerk voor een goede prijs!

  Wenst u in Ridderkerk uw oud ijzer of andere materialen te verkopen tegen een eerlijke prijs? Of wilt u meer weten over de oud koper of lood prijs? Benader onze metaalhandel dan via 06-22242942 of mail naar info@henwo-afvalinzamel.nl. Wij zijn uw eerlijke metaal recycling in de omgeving van Ridderkerk!

  Back To Top