skip to Main Content
+31 (0)6 22 24 29 42 info@henwo-afvalinzamel.nl Wij hebben geen inleverpunt. Wij halen alleen materiaal op afspraak op.

  Laat uw oud ijzer en metaal ophalen


  Oud ijzerhandel Rotterdam en oud ijzer prijs

  IJzer inleveren in Rotterdam voor een goede prijs

  Bent u op zoek naar een oud ijzerhandel in Rotterdam? Maak dan een afspraak met Henwo oud ijzer- en metaalhandel. Wij houden ons bezig met het inzamelen van afval. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons onder andere ijzer, lood en koper inleveren. Bent u benieuwd naar de actuele prijs voor oud aluminium, lood, koper of ijzer? Kom naar onze metaalhandel in Rotterdam om uw ijzer te verkopen.

  Kies voor Henwo oud ijzer- en metaalhandel

  Wij zijn een NIWO gecertificeerde en VIHB geregistreerde afval inzamelaar. Met afval bedoelen wij ook uw oude metalen. Denk aan oud ijzer, oud koper (rood/geel), oud lood, zink, messing en aluminium. Maar ook voor het inleveren van witgoed, accu’s, kabels (grond/pvc/data) en computers, bent u bij ons aan het juiste adres. Op afspraak komen wij bij u in Rotterdam langs om al uw afval op te halen. Blijft er wat afval over? Dan voeren wij dat uiteraard ook netjes u af naar onze metaal recycling.

  Bespaar uw kosten door uw oud ijzer aan ons te verkopen

  Materialen van waarde, bijvoorbeeld oud lood, koper en ijzer, worden door ons vergoed. Hiervoor hanteren wij een eerlijke dagprijs. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste oud aluminium, koper en lood prijs krijgt. De betalingen kunnen wij ter plekke of via de bank voldoen. Een ander punt waarin wij financieel voordeel voor u realiseren, is dat wij de intentie voeren geen bak op uw locatie te plaatsen. Wij laden uw spullen direct in onze vrachtwagen, zodat u de kosten voor een bak kunt besparen. Wenst u wel een bak in Rotterdam? Dan regelen we dat uiteraard.

  Ontdek de voordelen als wij uw oud ijzer in Rotterdam ophalen

  Overweegt u onze oud ijzerhandel in te schakelen? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Wij zijn een klein bedrijf, maar groot in ons werk
  • Wij doen wat anderen doorgaans alleen beloven
  • Wij werken desgewenst met een contante betaling
  • Wij zijn VIHB geregistreerd en NIWO gecertificeerd
  • Wij bieden een eerlijke prijs voor koper, ijzer en lood

  Bent u overtuigd van de voordelen van onze metaalhandel? Kom direct aan ons uw ijzer of andere materialen verkopen!

  Oud ijzer Rotterdam

  Schakel onze oud ijzerhandel in Rotterdam in

  Wilt u uw oud ijzer of andere materialen laten ophalen in Rotterdam voor een eerlijke oud ijzer prijs? Wilt u koper of lood inleveren tegen een mooie oud koper of lood prijs? Bent u benieuwd naar de actuele oud aluminium prijs? Laat onze metaalhandel uw oud ijzer of andere materialen ophalen. Bel naar 06-22242942 of mail naar info@henwo-afvalinzamel.nl. Kies ook voor eerlijke en professionele metaal recycling in Rotterdam!

  Back To Top