skip to Main Content
+31 (0)6 22 24 29 42 info@henwo-afvalinzamel.nl Wij hebben geen inleverpunt. Wij halen alleen materiaal op afspraak op.

  Laat uw oud ijzer en metaal ophalen


  Oud ijzerhandel Vlaardingen en oud ijzer prijs

  Bezoek Henwo metaalhandel vanuit Vlaardingen

  Bent u in de omgeving van Vlaardingen op zoek een oud ijzerhandel waar u terecht kunt met uw oud ijzer en metaal? Bezoek dan Henwo oud ijzer- en metaalhandel in Rotterdam. Of u nu een particulier of bedrijf bent, bij ons kunt u altijd uw oud ijzer, aluminium, lood en koper inleveren en verkopen. Om het nog mooier te maken, ontvangt u van ons een eerlijke prijs voor uw oude metalen. Benieuwd geworden naar de actuele koper, ijzer of lood prijs? Of wilt u direct bij ons langskomen vanuit Vlaardingen om uw ijzer te verkopen? Neem dan contact op met onze metaalhandel.

  De plek voor de metaal recycling van uw oude metalen

  Wij zijn de plek waar uw metalen worden klaargemaakt voor metaal recycling. Wij zijn een VIHB geregistreerde en NIWO gecertificeerde oud ijzerhandel en halen graag uw oud ijzer, koper rood/geel, zink, lood, messing, aluminium, accu’s, witgoed, kabels van pvc/grond/data of computers en andere materialen en afval op. Wij kunnen bij u langskomen op locatie om uw oud ijzer op te halen. Heel handig wanneer u bijvoorbeeld aan het verbouwen of opruimen bent in Vlaardingen en uw ijzer verkopen wilt.

  Ontvang een eerlijke prijs voor uw oud ijzer

  Wij vinden het belangrijk dat u een eerlijke prijs ontvangt voor het oud ijzer. Daarom hanteren wij de actuele dagprijs voor het metaal. De prijs voor het oud aluminium en ijzer kunnen wij op locatie contant uitbetalen. Tevens kunt u ervoor kiezen om de betaling op factuur via de bank te laten verlopen. Benader ons voor meer informatie over de oud koper en lood prijs. De normale gang van zaken is dat wij uw oude metalen direct op onze vrachtwagen laden in Vlaardingen. Maar het plaatsen van een bak behoort ook tot de mogelijkheden.

  Profiteer van deze voordelen in Vlaardingen

  Wij bieden als metaalhandel de volgende voordelen in Vlaardingen:

  • Wij doen wat anderen doorgaans alleen beloven
  • Wij zijn een klein bedrijf, maar groot in ons werk
  • Wij werken desgewenst met een contante betaling
  • Wij geven een eerlijke prijs voor koper, ijzer en lood
  • Wij zijn VIHB geregistreerd en NIWO gecertificeerd

  Kom vandaag nog langs bij onze oud ijzerhandel om uw oud ijzer en andere materialen in te leveren!

  Oud ijzer Vlaardingen

  Neem contact op met onze metaalhandel vanuit Vlaardingen

  Wenst u meer te weten te komen over actuele koper, lood of ijzer prijs die wij hanteren? Of wilt u direct een afspraak met ons maken om het oud ijzer of andere materialen op te halen? Bel ons dan via 06-22242942 of mail naar info@henwo-afvalinzamel.nl. Wij komen graag bij u langs als u ijzer verkopen wilt en geven u een eerlijke prijs voor uw oud ijzer of aluminium in Vlaardingen.

  Back To Top